Actum helpt ondernemers, instellingen en particulieren verder op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Sinds 1991

Over Actum

Actum Advies is naast een accountantskantoor, ook een financieel, administratief en fiscaal advieskantoor, dat haar opdrachtgevers effectiever laat ondernemen met de PICT-methode; Proactiviteit-Innovatie-Creativiteit-Teamwork

Proactiviteit

Actum Adviseurs hebben een kritische en vooral actieve instelling om tot topprestaties te komen. Daarbij werken wij via PE-opleidingen en seminars voortdurend om voorop te blijven lopen met kennis. En kunnen we onze opdrachtgevers zelfs zonder vraagstelling adviseren. Ook ons lidmaatschap van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en bij brancheorganisatie Extendum dragen bij aan die proactieve houding

Innovatie

Actum Adviseurs laten zich inspireren door nieuwe benaderingen en oplossingen om de vraagstukken van de dynamische wereld optimaal aan te kunnen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en vaak verrassende adviezen

Creativiteit

Actum Adviseurs hebben een open vizier bij al uw vraagstukken. Ondernemerschap vraagt immers om creatieve oplossingen en originele benaderingen. Zeker nu!

Teamwork

Actum Adviseurs zijn teamspelers die hun kennis en ervaringen delen. Zo kunnen zij snel en adequaat inspelen op wat voor uw onderneming belangrijk is. Zelfs bij continu veranderende aspecten als markten, wetten, trends e.a.

Organisatie

“De actieve professionals van Actum Advies voelen zich betrokken bij uw onderneming en gooien alle kennis en kunde in de strijd om uw onderneming vooruit te helpen. Deze betrokken opstelling vormt de basis van een langdurige en resultaatgerichte samenwerking met u als opdrachtgever. Het gemotiveerde management zorgt voor een optimale ambitie, sfeer en ondersteuning. En dat werkt echt lekkerder! Bel me als u meer wilt weten.”

Eric Kenter

Directie & Managment

020-344-9200


Integriteit

Integriteit en vertrouwen zijn vanzelfsprekende voorwaarden voor Actum Adviseurs. Wij werken samen met u om uw belangen optimaal te behartigen.

Actum Accountancy

Gelooft u ook dat uw jaarrekening beter gezien kan worden als adviesstuk voor de toekomst, dan sec een verslaglegging van het afgelopen jaar, kies dan voor het advies, de verslaglegging en uitvoering van de proactieve adviseurs en bel 020-3449200

Actum Administratie

Ondernemen met minder ‘gedoe’… kies dan voor de administratieve diensten van Actum. Van loonadministratie tot BTW-aangiften en van personeelsdossiers tot facturatie en betalingen… we denken en doen! Bel 020-3449200 als u meer wilt weten over diensten, kosten en aanpak.

Actum Fiscaliteit

Wilt u zowel privé als zakelijk maximaal profiteren van belastingmogelijkheden? Vertrouw dan op de degelijke adviezen en slimme oplossingen van onze adviseurs. Bel 020-3449200 voor een leuk gesprek over het onderwerp dat niet altijd ‘leuker’ is.

Aanpak

Verwacht geen ja-knikkers in het team van Actum Advies. Of ‘typische’ boekhouders. Maar kritische aanpakkers die weten hoe ze bedrijven verder helpen met inzicht, zorgeloze handelingen en gezonde adviezen. Ook uw bedrijf! Wilt u weten hoe, laten we daar dan snel over van gedachten wisselen.

Actum Advies staat voor u klaar