Actum begeleidt en adviseert ondernemers, instellingen en particulieren in Amsterdam en omgeving op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Sinds 1991

Over Actum

Over ons

Actum Advies is een betrouwbaar en deskundig advieskantoor dat u op een proactieve manier in staat stelt effectiever te ondernemen. In onze dienstverlening gaan wij uit van de kernwaarden kwaliteit, innovatie, creativiteit en teamwork.

Kwaliteit

Actum Adviseurs hebben een kritische instelling om tot topprestaties te komen. Daarbij werken wij via PE-opleidingen en seminars voortdurend aan de kwaliteit van onze kennis. Om onze kwaliteit en deskundigheid te borgen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en bij brancheorganisatie Extendum.

Innovatie

Actum Adviseurs laten zich inspireren door nieuwe benaderingen en oplossingen om de vraagstukken van de dynamische wereld optimaal aan te kunnen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en staan altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Creativiteit

Actum Adviseurs hebben een open vizier bij al uw vraagstukken. Zij weten dat het moderne ondernemerschap vraagt om creatieve oplossingen en originele benaderingen.

Teamwork

Actum Adviseurs zijn teamspelers die hun ervaring in en kennis van uiteenlopende branches met elkaar delen. Zo kunnen zij snel en adequaat inspelen op de eisen en wensen van uw onderneming in een continu veranderende wereld.

Organisatie

Maak kennis

Actum Advies bestaat uit actieve professionals die u met raad en daad bijstaan. Wij voelen ons oprecht betrokken bij uw onderneming en gooien al onze kennis en kunde in de strijd om uw onderneming vooruit te helpen. Deze betrokken opstelling vormt de basis van een langdurige en resultaatgerichte samenwerking met u als opdrachtgever. Het gemotiveerde management zorgt voor een optimale ambitie, sfeer en ondersteuning zodat de proactieve dienstverlening aan u het beste tot zijn recht komt.

Eric Kenter

Directie & Management

020-344-9200


Integriteit

Integriteit en vertrouwen zijn vanzelfsprekende voorwaarden voor Actum Adviseurs. Wij werken samen met u om uw belangen optimaal te behartigen.

Actum staat voor doen

U kunt van ons dan ook een betrokken en actieve opstelling verwachten. Wij wenden al onze kennis en ervaring aan om u plezieriger en effectiever te laten ondernemen. Uiteraard gaan wij in onze advisering uit van uw specifieke bedrijfsdoelen.

Actum staat voor presteren

Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het behalen van optimale resultaten. Daarbij beschikt iedere adviseur over een netwerk aan deskundigen die uw bedrijf verder kunnen helpen.

Actum staat voor uitvoeren

U kunt uw bedrijfsadministratie geheel of gedeeltelijk aan onze professionele accountants uitbesteden zodat u effectiever kunt ondernemen.

Inzicht

Actum Adviseurs zijn ervaren specialisten die geduldig luisteren en kritische vragen stellen. Wij hebben een scherp oog voor de feiten en cijfers en kunnen ons moeiteloos inleven in uw bedrijf en uw marktomstandigheden. Vanuit een brede ervaring en een scherp inzicht gaan wij voortvarend en resultaatgericht te werk en vormen wij een deskundig klankbord voor u als ondernemer.

Actum Advies staat voor u klaar

Inloggen Klanten